Tüfekle oyun 5 yaşındaki Raziye'yi hayattan kopardı

Tüfekle oyun 5 yaşındaki Raziye'yi hayattan kopardı

Karaman'ın Kalaba köyünde yaşanan trajik olayda, bir çocuğun oynarken kazara ateş alan av tüfeği, yanında bulunan komşu kızı Raziye Güngör'ü vurarak ölümüne neden oldu.

Karaman'ın merkeze bağlı Kalaba köyünde dün saat 16.30 sıralarında yaşanan trajik bir olay, bölgeyi derin bir üzüntüye boğdu. Edinilen bilgilere göre, küçükbaş hayvanlarını otlatmaya giden baba M.S., yanında bulunan av tüfeğini evinin giriş kapısına asarak işlerini halletmek üzere ahıra doğru yola koyuldu. Ancak bu sırada olayın tetikleyicisi olan tüfeği gören 9 yaşındaki oğlu M.S., merak ve bilinçsizlikle silahı eline alarak oynamaya başladı.

Ne yazık ki, oyunun sonucu feci oldu. M.S.'nin elinde oynadığı tüfeğin kazara ateş alması sonucu, yanında bulunan ve henüz 5 yaşında olan komşularının kızı Raziye Güngör, saçmaların isabet etmesiyle hayatını kaybetti. Olayın ardından köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde küçük kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik tedbirleri alırken, Cumhuriyet Savcısı da incelemelerde bulunmak üzere olay yerine çağrıldı. Küçük kız çocuğunun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay sonrasında, tüfekle kız çocuğunu vuran 9 yaşındaki M.S. gözetim altına alınırken, tüfeğin sahibi olan baba da ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını belirttiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.