TÜBİTAK Bilim Kurulu Konya'da toplandı

TÜBİTAK Bilim Kurulu Konya'da toplandı

KONYA (AA) - Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 267'nci Bilim Kurulu toplantısını Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Konya...

KONYA (AA) - Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 267'nci Bilim Kurulu toplantısını Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Konya Bilim Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıya, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Arif Ergin, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir, Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ve NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile bilim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

Toplantının ardından Konya Bilim Merkezini ziyaret eden heyet, buradaki sergilerle ilgili detaylı inceleme yaptı.

Daha sonra Kelebekler Vadisi ziyaret edildi. Burada yetkililerden bilgi alan bilim adamları, Kelebekler Vadisi'nin kente ayrı bir renk kattığını belirtti.

TÜBİTAK heyeti son olarak NEÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

İftar programına, Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş, NEÜ rektör yardımcıları ve davetliler katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :