TSYD Ankara Buluşmaları

TSYD Ankara Buluşmaları

- TSYD Ankara Şubesi eski başkanlarından gazeteci Meriç Enercan, etkinlik kapsamında İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu


İSTANBUL (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi eski başkanlarından gazeteci Meriç Enercan, "TSYD Ankara Buluşmaları’" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Enercan, TSYD Ankara Şubesi'nde spor yazarları ve Ankara Üniversitesi ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Enercan, İletişim Fakültesi öğrencilerine öğrencilik yıllarına, mesleki deneyimlerine, gazetecilik anılarına, spor yazarlığı ve spor geçmişine dair değerlendirmelerde bulundu.

Zorluklarına rağmen hiç yorulmadan ve sıkılmadan bu mesleği yaptığını aktaran Meriç Enercan, "4 yıl haftalık, aylık ve yıllık izin kullanmadım. Günde en az 10-12 saat çalıştım, hiç oturup ağlamadım. O işi üstlendiysem ve yapacaksam ağlamadan sızlamadan yapacaksın. Şimdi bakıyorum arkama hata da yapmışım ama vicdanen rahatım." ifadelerini kullandı.

TSYD Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Doğru da etkinliklere bu sezon için ara verildiğini ve yeni sezonda yeni projelerle bir arada olacaklarını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler