TSPB yatırımcı eğitimlerinin yeni durağı Kocaeli olacak

TSPB yatırımcı eğitimlerinin yeni durağı Kocaeli olacak

TSPB'nin "Dalgalı Piyasalarda Risk Yönetimi ve Korunma" konulu yatırımcı eğitimi, 20 Eylül'de Kocaeli Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ve Kocaaeli Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen yatırımcı eğitimlerinin yeni durağı Kocaeli olacak.

TSPB tarafından yapılan açıklamaya göre, "Dalgalı Piyasalarda Risk Yönetimi ve Korunma" konulu yatırımcı eğitimi, 20 Eylül'de Kocaeli Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan ve Gedik Yatırım Araştırma Müdürü Üzeyir Doğan'ın katılımıyla düzenlenen eğitim programına, Phillip Capital Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Yılmaz, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Hisse Senedi ve Türev Bölümü Uzmanı Özge Ongun, İntegral Yatırım Araştırma Direktörü Tuncay Turşucu, Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Coşan Yeğenoğlu ve Deutsche Securities Türev Ürünler Direktörü Onur Akkaynak konuşmacı olarak katılacak.

Eğitimlerle kur riski taşıyanların, yatırımcıların ve konuya ilgi duyanların bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Eğitim programına birliğin internet sitesinden kayıt yaptırılabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :