Traktöre arkadan çarpan otomobil şarampole takla attı! Devrilen römorktaki 2 kişi yaralandı

Traktöre arkadan çarpan otomobil şarampole takla attı! Devrilen römorktaki 2 kişi yaralandı

Karaman-Mersin Karayolunda seyir halindeki traktörün römorkuna arkadan çarpan otomobil şarampolde takla attı. Traktörün arkasında takılı olan römork ise yol ortasına devrildi. Traktördeki iki kişi yaralandığı kazanın ardından otomobil sürücüsü kaçtı

Karaman'da bir otomobilin seyir halindeki traktörün römorkuna arkadan çarparak şarampolde takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Karaman-Mersin Karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 64 AAP 590 plakalı Tofaş marka otomobil, seyir halindeki Duran A. idaresindeki 70 AS 317 plakalı traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kaza sonrası otomobil şarampole inerek takla atarken, traktörün arkasında takılı olan römorksa yol ortasına devrildi.

Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı

Kazada traktörde bulunan sürücünün eşi Aliye ve kızı Merve A. yaralandı. Otomobil sürücüsü ise hurdaya dönen araçtan kendi imkanlarıyla çıkarak kaza yerini yaya olarak terk etti. Yaralı anne ile kızı ambulansla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otomobilde alkol şişeleri bulundu

Jandarma kaza sonrası olay yerinden ayrılan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatırken, araç içindeki alkol şişeleri dikkatlerden kaçmadı.

"Kızım traktörden düştü"

Kazanın şokunu üzerinden atamayan traktör sürücüsü Duran A. yolda seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobilin çarptığını söyleyerek, "Çarpmanın ardından eşim ile kızım traktörden yere düştü. Ben onların yardımına koştum. Otomobil sürücüsü ise ortadan kayboldu" dedi.

k.jpgkk.jpgkkk.jpgkkkk.jpgkkkkkkk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.