Traktör sahiplerinin yüzde 90’ı Lassa'dan memnun

Traktör sahiplerinin yüzde 90’ı Lassa'dan memnun

İSTANBUL (AA) - Lassa’nın yaptırdığı araştırmaya göre markanın ürününü deneyen traktör sahiplerinin yüzde 90’ı Lassa kullanmaktan memnun. Lassa...

İSTANBUL (AA) - Lassa’nın yaptırdığı araştırmaya göre markanın ürününü deneyen traktör sahiplerinin yüzde 90’ı Lassa kullanmaktan memnun.

Lassa açıklamasına göre, çiftçilere sağlam ve toprağı koruyan lastik sağlamanın ötesinde değer sunma amacıyla da çalışan şirket, 2013 yılından bu yana "Tarım Sağlamsa, Gelecek Sağlam" projesini yürütüyor. Proje kapsamında tarım araçlarına emniyetli sürüş için reflektör montajı yapılıyor ve aynı zamanda ziraat mühendisleri çiftçilere iyi tarım uygulamaları hakkında danışmanlık sağlıyor. Lassa, projenin bu yılki ilk ayağında 11 ilde bin 527 çiftçiye ulaştı.

"Tarım Sağlamsa, Gelecek Sağlam" adı altında çiftçilere yönelik yol güvenliği ve sürdürülebilir tarım konularında bilinçlendirme çalışmalarını sürdüren Lassa, gerçekleştirdiği araştırmayla çiftçilerin lastikten beklentilerine ışık tutuyor.

Lassa’nın bağımsız araştırma şirketi IPSOS’a yaptırdığı ankete göre, araştırmaya katılan ve Lassa kullanan çiftçilerin yüzde 90’ı lastiklerinin performansından memnun, yüzde 84’ü ise Lassa’yı çevresine tavsiye edeceğini söylüyor. Çiftçilerle yapılan görüşmelerde ideal lastik "sağlam, dayanıklı ve toprağı koruyan lastik." diye tanımlanıyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler