Trabzonspor'un Slovakya kampı

Trabzonspor'un Slovakya kampı

Bordo-mavili takımın kampının üçüncü gününde basın mensupları, teknik heyet ve futbolcular kamp yapılan otelde bayramlaştı- Yanal:- "Bir şeyleri başarmak için hepimize büyük iş düşüyor"

SAMORİN (AA) - Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'da bayramlaşma töreni yapıldı.

Bordo-mavili takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen törende basın mensupları, teknik heyet ve futbolcular, birlikte yapılan kahvaltı öncesinde bayramlaştı.

Yanal, Ramazan bayramını bu yıl ülkeden uzakta geçirdiklerini belirterek, “Herkesin Ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Bizim Trabzonspor camiası olarak da bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, birlik, beraberlik ve sabır." dedi.

Yeni bir kadro kurmaya çalıştıklarını da vurgulayan Yanal, “İlk kampta genç oyuncular ağırlıklı olarak çalışıyoruz. Bu kamp onlar için bir şans. Türk futboluna hizmet edecek oyuncuların takımın içerisinde olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

Yanal, tüm camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorunda olduklarını da kaydederek, "Bu şehrin ve takımın dinamiklerini biliyorum. Ben de bir Trabzonlu gibiyim. Trabzonspor, futbol gücünü doğru yöneltmeli. Yönetimimiz transfer çalışmalarını sürdürüyor, onlara destek olmamız gerekiyor. Hata yapmamak için herkes ince eleyip sık dokuyor. Bir şeyleri başarmak için hepimize büyük iş düşüyor." ifadesini kullandı.

- Tesisleri basına gezdirdi

Yanal, bayramlaşma töreni ve kahvaltının ardından basın mensuplarına kamp yapılan spor kompleksini gezdirdi.

Birçok spor dalının yapıldığı kompleksi daha önce bildiğini ve beğendiğini söyleyen Yanal, kamp yapılan yerin tüm detaylarını da basın mensuplarına aktardı.

-Bilimsel verilerden faydalanıyor

Teknik direktör Ersun Yanal, antrenmanın bir bölümünü saha kenarındaki bilgisayar ekranı ve ölçüm cihazlarının verilerini izleyerek takip ediyor.

Yanal, antrenmanda hangi oyuncunun neler yaptığını bütün ayrıntısıyla da gözlemleyerek, futbolcuların detaylı performans analizine ulaşıyor.

-Antrenmanlarda taraftar yok

Slovakya’daki kampın üçüncü gününü geçiren Trabzonspor'un antrenmanlara hiçbir taraftarın gelmemesi dikkat çekti.

Daha önce kamp yapılan Hollanda, Almanya ve Avusturya gibi ülkelerde taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan bordo-mavililer, bu kez taraftar bakımından daha sessiz bir kamp dönemi geçiriyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :