Trabzonspor Konyaspor'a karşı kadro revizyonu yapacak

Trabzonspor Konyaspor'a karşı kadro revizyonu yapacak

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Marek Hamsik'i dinlendirmeyi planlıyor.

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, geride kalan 9 maçta 6 oyuncudan vazgeçmedi. Bu oyunculardan Vitor Hugo, Edgar Ie ve Uğurcan, Molde ile oynanan uzatma dakikaları dahil toplam 840’ar dakika sahada kaldı.

Hamsik 805, Nwakaeme 789, Bakasetas ise 788 dakika oynadı. Uğurcan’ın yedeği Ercei, Hugo ve Ie’nin yedekleri ise Hüseyin ile Denswill, Bakasetas’ı Yunus, Nwakaeme’yi ise Abdülkadir yedekleyebilir. Ancak Avcı’nın elinde Hamsik’i yedekleyecek bir oyuncu yok.

35 yaşındaki Hamsik’in Avrupa’ya dönüşünde Göteborg formasıyla pek çok maç kaçırdığını göz önüne alan Avcı, Salı günü oynanacak Konyaspor maçında Hamsik’i rotasyona sokup dinlendirmeyi amaçlıyor.

Dorukhan’ın 8 dakikalık performansı Avcı’yı memnun etti. Hamsik’in sahada olmak istemesi Avcı’yı her ne kadar memnun etse de oyuncusunu daha verimli kullanmak için bunu yapmak zorunda olduğunu biliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.