Trabzonspor-Konyaspor maçına gölge düşüren anlar! Mete Kalkavan Trabzonspor’a kıyağını yaptı

Trabzonspor-Konyaspor maçına gölge düşüren anlar! Mete Kalkavan Trabzonspor’a kıyağını yaptı

Mücadele öncesinde özellikle Trabzon cephesinin gündem oluşturmak ve baskı kurmak için yaptığı kampanya başarılı oldu. Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan, adeta kendini Trabzon’a adadı.

Mücadelenin 5’inci dakikası oynanırken Trabzonspor’lu Poğaç, Michalak’a kontrolsüz bir müdahale yaptı. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan, Trabzonlu oyuncuya sert müdahalesine rağmen kart göstermedi.

Nwakaem, kaleden topla çıkmaya çalışan Konyaspor’da kaleci Sehic’in pasını almaya çalışan Soner’in kaval kemiğine tabanıyla bastı. Hakem ve VAR ekibi pozisyonu görmezden geldi.

SONER’E DİREK KART

Karşılaşmada 21’inci dakika oynanırken Soner Dikmen, Siopis’e faul yaptı. Hakem Soner’e anlamsız bir kart göstererek niyetini açıkça ortaya koydu.

Mücadelenin ilerleyen dakikalarında Soner, rakibini arkadan müdahaleyle düşürdü. İlk kartın haksız olduğunu bilen Mete Kalkavan ikinci sarı kartı gösteremedi.

TAKDİR HAKLARI TRABZON’DAN YANA

Karşılaşmanın özellikli ilk yarısında Trabzonsporlu oyuncuların kendini yere attığı hemen her pozisyona düdük çalan Mete Kalkavan, tüm takdir haklarını Trabzonspor’dan yana kullandı.

BU KADAR DA OLMAZ

55’inci dakikada hareketlenen Cornellius’a müdahale etmek isteyen Abdülkerim Bardakçı ne rakibe ne topa dokunabildi. Hakem Mete Kalkavan buna rağmen Abdülkerim Bardakçı’ya sarı kart gösterdi.

VAR NE İŞ YAPIYOR?

Mücadelede hakem Mete Kalkavan adeta Konyaspor’u doğrarken VAR odasındaki hakemler oyuna hiç müdahale etmedi. Haksız kartlar ve kararlara bir kere VAR müdahalesi gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum