Trabzonspor defansında şok! Vitor Hugo'nun bacağı alçıya alındı, kulüpten açıklama geldi

Trabzonspor defansında şok! Vitor Hugo'nun bacağı alçıya alındı, kulüpten açıklama geldi

Trabzonspor'da Antalyaspor maçında sakatlanarak sedyeyle saha dışına alınan Vitor Hugo sezonu kapatabilir.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor, Antalyaspor'u Visca ve Berat Özdemir'in golleriyle 2-0 yendi. Bordo-Mavililer bu sonuçla yarı finale yükseldi.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Vitor Hugo sakatlandı. 85. dakikada rakibiyle mücadeleye giren Brezilyalı stoper yerde kaldı. Maça devam edemeyen 30 yaşındaki futbolcu sedyeyle saha dışına çıkarıldı.

SEZONU KAPATMA RİSKİ VAR

TRT Spor'un haberine göre; Vitor Hugo'nun çekilen MR'da diz altında kırık olduğu şüphesi ile alçıya alındığı öğrenildi. Brezilyalı stoperin sezonu kapatma ihtimali bulunuyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da, Antalyaspor maçının ardından, "Vitor Hugo'nun durumunu bilmiyorum. MR'a gidecek. O anlamda keyfim kaçık. Zaten eksik olduğumuz bir bölgeydi. Ne olduğunu bekleyeceğiz, umarım çok ciddi bir şeyi yoktur. Eksik bölgemiz dediğim gibi, genç oyuncularımız var. Durumuna göre çözümüne bakacağız." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada şu cümleler kullanıldı:

- Sağlık Kurulu Başkanımız Kibar Yaşar Güven futbolcumuz Vitor Hugo’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

- Kibar Yaşar Güven, “Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sağ bacağından sakatlanan Vitor Hugo’nun çekilen MR’ında sağ tibia lateral platoda non-deplase kırık tespit edilmiş olup konservatif tedavisi planlanan oyuncumuza uzun bacak alçısı uygulanmıştır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.