Trabzonspor Bile Girdi: Konyaspor Zorlasa Listeyi Alt Üst Edecekti

Trabzonspor Bile Girdi: Konyaspor Zorlasa Listeyi Alt Üst Edecekti

4 Süper Lig ekibi, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri'nin yılın en iyi futbol takımları listesine girdi. Kötü günler geçiren Konyaspor, Trabzonspor'un bile gerisinde kalarak listeye 354. sıradan girdi.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri (IFFHS), 1 Nisan 2023 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasını kapsayan "Yılın En İyi Futbol Takımları" listesini güncelledi. Listede Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da yer aldı.

Süper Lig'den 4 Takım Listede

IFFHS tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan listede bu yıl da Süper Lig takımlarına yer verildi. Güncellenen listede Manchester City, Real Madrid ve Internazionale Milano ilk 3 sırayı alırken, Bayer Leverkusen ve AC Milan ilk 5'i tamamladı. Süper Lig'den ise Fenerbahçe 15. sırada, Galatasaray 27. sırada, Beşiktaş 101. sırada ve Trabzonspor ise 229. sırada yer aldı.

Konyaspor Zorladı Ama Yeterli Olmadı

Geçtiğimiz sezonlarda zirveyi zorlayan Konyaspor, yayınlanan listede üst sıralara yerleşemedi. Konyaspor'un listede yer alan Trabzonspor'dan bile daha kötü bir sezon geçirdiği görülüyor. Buna rağmen yeşil beyazlılar listede 354. sırada kendine yer buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.