Trabzon’da okullar tatil mi? Valilikten açıklama

Trabzon’da okullar tatil mi? Valilikten açıklama

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Trabzon'da okullar tatil mi? Trabzon Valiliği, 14 Mart Pazartesi günü kent genelinde tüm eğitim kurumlarında bir gün eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. Engelli ve hamile kamu görevlileri de izinli sayılacak

Kar yağışı ile olumsuz hava koşulların etkisini sürdürdüğü Trabzon'da okullar tatil mi? Trabzon Valiliği'nden 14 Mart 2022 Pazartesi günü 1 gün tüm özel ve resmi eğitim kurumları ile resmî ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında eğitime ara verildiğini duyurdu.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Meteorolojik tahminler doğrultusunda ilimizde devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle ilimiz genelindeki resmî ve özel tüm okullarda (ilk, orta, lise), halk eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, resmî ve özel okulların destekleme, yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında 14 Mart 2022 Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmesine; engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.