Trabzon'da kar yağışı

Trabzon'da kar yağışı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:- "692 mahallesi bulunan Trabzon'da yolu henüz ulaşıma açılmamış 42 mahalle kaldı"

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 692 mahallesi bulunan Trabzon'da, yolu henüz ulaşıma açılmamış 42 mahalle kaldığını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da kar mücadelesi çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının il genelinde orta ve yüksek kesimlerdeki mahalle yollarının ulaşıma kapanmasına neden olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleriyle birlikte ilk andan itibaren kar mücadelesi çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla çoğu mahallenin yolu yeniden ulaşıma açıldı. 692 mahallesi bulunan Trabzon'da yolu henüz ulaşıma açılmamış 42 mahalle kaldı." ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, tüm ilçelerde kapalı mahalle yollarına müdahale ettiklerine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Gün boyu çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Yollarımızın ulaşıma açılmasında her zaman olduğu gibi ana yollarımıza öncelik veriyoruz. Ana yollarımızdaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ara yollardaki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Cenaze, hasta ya da mahsur kalma durumları birinci önceliğimizdir. Bu durumda olanların 112 ekiplerine ulaşmasının ardından 112'den gelen talep üzerine müdahale ediyoruz."

Vatandaşlardan, doğru olmayan ihbarlar yapılmamasını isteyen Gümrükçüoğlu, doğru olmayan ihbarların kendilerine zaman kaybettirdiğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :