Trabzon'da cinayet! Bakan Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez öldürüldü

Trabzon'da cinayet! Bakan Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez öldürüldü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez, Trabzon'da silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Saldırgan Fatih U. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Trabzon'da bir kişi, tartıştığı Sefa Dönmez'i silahla vurarak ağır yaraladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni olduğu öğrenilen Sefa Dönmez, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ, SEFA DÖNMEZ VURULDU
Olay, akşam saatlerinde Trabzon'un Of ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih U. ve Sefa Dönmez arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile çıkan kavgada Fatih U., silahla Sefa Dönmez'i vurdu.

HASTANEDE CAN VERDİ

Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Dönmez yere yığıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Dönmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sefa Dönmez'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni olduğu öğrenildi.

Fatih U.'nun silahı ile birlikte polise teslim olduğu öğrenilirken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

d.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum