Torku Selçuk Üniversitesi MEPAŞ’ın kapısını çaldı

Torku Selçuk Üniversitesi MEPAŞ’ın kapısını çaldı

Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Hakan Faydasıçok, MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş’la sponsorluk ve reklam desteği konusunda görüştü.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi, MEPAŞ’la sponsorluk konusunu görüştü.

Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik, Asbaşkanlardan Fuat Tuza ve Genel Sekreter Osman Başaran, MEPAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş’ı ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyeleri, basketbolla çok ilgili olduğu ve Torku Selçuk Üniversitesi’ni yakından takip ettiği bilinen Uçmazbaş ile yeni sezon için sponsorluk ve reklam üzerine neler yapabileceğini görüştü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sponsorluk ve reklam konusunda takıma ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getiren Uçmazbaş, Konya’nın tek temsilcisi olan sarı-mavili takımın Beko Basketbol Ligi gibi marka ve kalitesi çok yüksek olan bir ligde, sponsorluk ve reklam konusunda firmalara değer katacağını dile getirdi.

Uçmazbaş, yöneticilere, neler yapabileceklerini değerlendirme noktasında, kendi yönetim kurulu ile görüşeceklerini belirtti. Konunun önümüzdeki günlerde netlik kazacağı ifade edildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler