Torku Konyaspor 'da 2 imza

Torku Konyaspor 'da 2 imza

Yeşil-beyazlı ekip Rusya Premier Lig takımlarından Terek Grozny'de oynayan forvet Ezechiel N'Douassel ile Kartalspor'dan Mehmet Uslu'ya imza attırdı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Torku Konyaspor, Rusya Premier Lig takımlarından Terek Grozny'de oynayan forvet Ezechiel N'Douassel ile Kartalspor'dan Mehmet Uslu'ya imza attırdı.

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, Mehmet Uslu ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Yabancı transferinde ilk imzayı N'Douassel'e attırdıklarını ifade eden Öten, "Mevkisi forvet. Çad Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. 1 yıllığına kiraladık. Bonservis opsiyonu Konyaspor'un olmak üzere anlaştık. İnşallah Konyaspor için hayırlı olur. Belirlediğimiz futbolcular var. Konyaspor'a yakışan, en iyi şekilde mücadele eden futbolcuları transfer edeceğiz" diye konuştu.

İmza töreninde konuşan Mehmet Uslu, Kartalspor'da rakip olarak oynadığı takımımıza gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Önemli bir camiaya geldiğim için sorumluluklarımında farkındayım. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte Torku Konyaspor'un başarısı için elimden gelen tüm gayreti ve mücadeleyi göstereceğim. Her iki tarafa da hayırlı olsun" diye konuştu.

Rusya Premier Lig takımlarından FC Terek Grozny'den transferimiz forvet oyuncusu Ezechiel N'Douassel ise, Türk futbolu hakkında bilgisi olduğunu ve Torku Konyaspor'umuza başarılı olmaya geldiğini söyleyerek, "Benim için yeni ve farklı bir heyecan olacak. Buraya gelirken tek düşüncem takımımıza Konya'da bulunduğum süre içerisinde maksimum katkıyı sağlamak. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" şeklinde görüş belirtti.

Çad Milli Takımı formasını giyen ve oynadığı 15 maçta 10 gol atan 25 yaşındaki N'Douassel, geçtiğimiz sezon Rusya Premier Ligi'nde çıktığı 15 maçta 4 gol atmıştı.

 

Etiketler :