Torku Konyaspor altyapısında yeni oluşum

Torku Konyaspor altyapısında yeni oluşum

2013-2014 sezonunda Torku Konyaspor'un alt yapısında görev yapacak teknik adamlar Zafer'de bulunan kulüp binasında düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Torku Konyaspor'un alt yapısında 2013-2014 sezonunda görev yapacak teknik adamlar düzenlenen törenle tanıtıldı. Zaferdeki kulüp binasın gerçekleştirilen törende konuşan Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzümcü, hedeflerinin sistemli bir çalışmayla daha fazla gencin Konyaspor'umuz aracılığıyla Türk futboluna kazandırılması ve alt yapı işleyişiyle Türkiye'nin örnek kulüplerinden biri olmak olduğunu söyledi.

ÜZÜMCÜ: ŞAMPİYONLUKTA ALTYAPININ KATKISI BÜYÜK OLDU
Kulübün bu sezon büyük bir başarı göstererek Süper Lig'e yükseldiğini belirterek konuşmasına başlayan Torku Konyaspor'un Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu ÜyesiMehmet Üzümcü, "Alt yapıda uzun yıllardan bu yana yönetici olarak görev yapıyorum. Elde edilen şampiyonlukta alt yapımızdan gelen oyuncularımızın da katkılarının olması bu konuda ne kadar doğru çalıştığımızın ve çalışmalarımızın karşılığını aldığımızında en açık göstergesi. Yeni sezon öncesinde alt yapımızda yeni bir görevlendirmeye gittik. Tecrübeleriyle herkesin yakından tanıdığı değerli Ali Bingöl hocamızın genel koordinatörlüğünde birbirinden değerli hocalarımız alt yapımızda yeni yeteneklerin kazandırılması adına bundan böyle gayret gösterecekler" dedi.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK BİR ALTYAPI OLUŞTURACAĞIZ

Alt yapı takımlarının çalışacakları saha konusunda da açıklamada bulunan Üzümcü, "Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor. Gençlerimizin en iyi ortamlarda çalışmaları için gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. Bununla birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali Selvi'nin daha önce bahsettiği alt yapı için başlı başına bir tesisin yapılması hususunda da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Amacımız Torku Konyaspor alt yapısını Türkiye'de örnek gösterilir hale getirmekle birlikte sağlıklı bir işleyiş olmasını sağlamak" derken, görev yapacak teknik adamlara başarılar dileğinde bulundu.

BİNGÖL: ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAK HEDEFİMİZ

Yeşil-Beyazlılarda Alt Yapı Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Ali Bingöl ise yaptığı konuşmada "Yeni sezonda farklı bir anlayışla fakat Konya ve Türk futboluna yeni yeteneklerin kazandırılmasını amaç edinerek sistematik bir çalışmayla görev yapacağız. Teknik kadroyu oluştururken bu işte gerçekten başarılı oalacak isimlerle bir araya geldik. Onlarda isteklerimizi kırmadılar ve görevleri kabul ettiler. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta aramızdaki en tecrübeli isimlerden Haldun Üstel hocamızın U12, Ömer Zengin hocamızın ise U11 Takımımızda bu işe yeni adım atan gençlerle ilgilenerek onları hazırlayacak olmaları. İnşallah çıktığımız bu yolda herkesle iş birliği içerisinde önemli başarılara imza atar ve amacımıza ulaşırız" diye konuştu.

2013-2014 sezonunda Torku Konyaspor'umuzun alt yapısında görev yapacak isimler şöyle:

Ali Bingöl 
(ALT YAPI GENEL KOORDİNATÖRÜ)
Fikret Bademci, Muammer Pirinçci, Niyazi Boylu
(A2 TAKIMI)
Faruk Temel                                                               
(U18 TAKIMI)
Derviş Deniz                                                               
(U17 TAKIMI)
Mehmet Dikilli                                                            
(U16 TAKIMI)
Tarkan Esmer                                                            
(U15 TAKIMI)
Erol Yıldırım                                                                
(U14 TAKIMI)
Mustafa Yıldız                                                             
(U13 TAKIMI)
Haldun Üstel                                                               
(U12 TAKIMI)
Ömer Zengin                                                               
(U11 TAKIMI)
NİYAZİ BOYLU
(A2, U18, U17, U16 Takımları Kaleci Antrenörü)
A.HALİM KOÇAK
(U15, U14, U13, U12, U11 Takımları Kaleci Antrenörü)

konyaspor-altyapi.jpg

Etiketler :