Torku bira üretiyor iftirası! Gerçek ortaya çıktı

Torku bira üretiyor iftirası! Gerçek ortaya çıktı

Konya'nın en büyük markalarından olan Torku'yla ilgili iddialar gün geçtikçe daha da çirkinleşiyor. Bir çiftçi kuruluşu olan Konya Şeker'in markası hakkında ortaya atılan bira iddiasına teyitli yalanlama geldi.

Türkiye'de birçok konuda yanlış bilgilerin merkezi haline gelen Ekşi Sözlük'te ortaya atılan iddia sonrası markayı karalayan birçok yazı kaleme alındı. Son yıllarda yeni markalarla yeni sektörlerde hizmetlerini artırarak sürdüren Torku'nun bira ürettiği iddiaları üzerine şirketten de bir açıklama geldi.

Ekşi Sözlük'te birçok kullanıcının "Torku bira içtik" yorumlarının ardından patlak veren olayın ardından Torku da bir açıklama yayınlayarak "Torku'nun alkol içeren herhangi bir ürünü bulunmamaktadır. Bazı kaynaklarca kamuoyunu yanıltmaya yönelik kasıtlı olarak çıkarılan bu tip söylentilere itibar etmemenizi ve yayılmasına katkı sağlamamanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" cümleleri kullanıldı.

Teyit.org sitesi de yanıltıcı içeriğin görselinin kaynağını da okuyucularıyla paylaşarak duruma el attı.

torku-teyit.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum