TOKİ'den Konya'da 18 arsa müzayedesi

TOKİ'den Konya'da 18 arsa müzayedesi

Konya'da TOKİ tarafından satışa çıkarılan 18 arsa, 506 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Tarım ve hayvancılık, kentsel gelişme ve köy yerleşkesi vasfında bulunan arsalar, Meram, Selçuklu, Karapınar ve Seydişehir ilçelerinde yer alıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 33 ilde 391 arsayı kapsayan dev bir satışa imza atıyor. Konya'da da bu kapsamda 18 arsa alıcılarını bekliyor. Tarım ve hayvancılık faaliyetleri için uygun arsaların yanı sıra, kentsel gelişme alanlarında yer alan arsalar da bu satışa dahil.

Konya'da 506 Bin Liraya Arsa!

Konya'da satışa sunulan arsalar, Meram, Selçuklu, Karapınar ve Seydişehir ilçelerinde yer alıyor. En ucuz arsa 506 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, farklı büyüklüklerde ve lokasyonlarda arsalar da mevcut.

%25 Peşin, 48 Ay Vade ve KDV Muafiyeti!

TOKİ tarafından sunulan arsalar için yüzde 25 peşin ödeme imkanı sağlanırken, kalan tutar 48 ay vadeli taksitler halinde ödenebiliyor. Ayrıca arsalar KDV'den de muaf.

Açık Artırma 8-9 Mayıs'ta!

TOKİ arsaları 8-9 Mayıs 2024 tarihlerinde açık artırma yoluyla satılacak. Satışa ilişkin detaylı bilgi ve belgeler için emlakmuzayede.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Konya'da Satışa Sunulan Arsaların Tam Listesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.