TOKİ Konya kura çekilişi! Cihanbeyli, Hadim, Hüyük, Kulu, Yunak 3+1, 2+1 kura sonuçları! TIKLA İZLE

Konya’ya yapılacak 7 bin 655 TOKİ konutları için kura çekilişi devam ediyor. Cihanbeyli, Hadim, Hüyük, Kulu ve Yunak'ta yapılacak dairelerin kuraları 6 Aralık Salı (bugün) noter huzurunda canlı yayında çekilerek hak sahipleri belirleniyor. Tıkla izle..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yürütülen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İşyerim, 81 ilde 250 bin sosyal konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor.

Konya'da TOKİ kura çekilişi 2 Aralık 2022 Cuma günü merkez kuraları ile başladı. Konya merkezde 2 bin 891 konutun kura çekilişi canlı yayında yapılarak 2+1, 3+1 daireler için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Konya kura çekimi ile, toplamda 7 bin 655 konut Merkez, Akşehir, Beyşehir, Ereğli, Karapınar, Bozkır, Çumra, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir, Cihanbeyli, Hadim, Hüyük, Kulu, Yunak, Çeltik, Derbent, Doğanhisar, Güneysınır, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ilçeleri için yapılacak sahiplerini buluyor.

Konya'nın Akşehir, Beyşehir, Ereğli ve Karapınar ilçesine yapılması planlanan konutların kura çekimi ise 4 Aralık Pazar günü Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda gerçekleştirilerek, hak sahipleri belirlendi.

Konya Bozkır, Çumra, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü ve Seydişehir ilçelerine yapılacak dairelerin kura çekilişi ise ise 5 Aralık Pazartesi TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı yayında çekilerek hak sahipleri belirlendi.

Konya Cihanbeyli, Hadim, Hüyük, Kulu ve Yunak ilçelerinde yapılacak TOKİ İlk Evim kura çekilişi 6 Aralık 2022 Salı (bugün) TOKİ sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanıyor.

1-7 Aralık kura takvimine göre Konya’nın 22 ilçesi ve merkezi için çekilişler yapılıyor ve TOKİ’nin YouTube kanalından isim listesi takip edilebiliyor. Konya TOKİ başvurusunda bulunanlar, ev sahibi olmaya hak kazanıp kazanamadıklarını "TOKİ sonuç sorgulama” ekranından ya da e-Devlet’e giriş yaparak “Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” sayfasından öğrenebilirsiniz.

Konya ilçelere göre kura tarihleri takvimi şöyle:

2 Aralık: Merkez

4 Aralık: Akşehir, Beyşehir, Ereğli, Karapınar,

5 Aralık: Bozkır 3. Etap, Çumra, Ilgın, Kadınhanı 6. ve 7. Etaplar, Sarayönü, Seydişehir,

6 Aralık: Cihanbeyli 2. Etap, Hadim 3. Etap, Hüyük 5. Etap, Kulu, Yunak 3. Etap,

7 Aralık: Çeltik, Derbent 2. Etap, Doğanhisar, Güneysınır, Hüyük 4. Etap, Taşkent 3. Etap,

Tuzlukçu 2. Etap ve Yalıhüyük 2. Etap ilçelerinde başvuru sayısı az olduğundan hak sahipliği kurası çekilmeyecek.

TOKİ KONYA KONUTLARININ YAPILACAĞI İLÇELER

Konya Merkez 2891 Konut, Konya Akşehir 350, Konya Beyşehir 300, Konya Ereğli 350, Konya Karapınar 200, Konya Bozkır 3. Etap 142

TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından açıklanan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabilecek.

Konya TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile öğrenilebiliyor. 2-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Konya TOKİ kura çekilişi canlı izle ekranı erişime açıldı. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, 2022 TOKİ Konya kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama ekranı.

TOKİ KONYA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA TIKLA ÖĞREN!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.