Tokat'ta otomobilin sulama kanalına devrilmesi

Tokat'ta otomobilin sulama kanalına devrilmesi

Araçta bulunan 3 kişiden 2'sinin kurtarıldığı kazada kaybolan kişiyi arama çalışmaları emareye rastlanmaması nedeniyle sonlandırıldı

TOKAT (AA) - Tokat'ta, sulama kanalına devrilen otomobilde bulunan 3 kişiden 2'sinin kurtarılmasının ardından kaybolan kişiyi arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Esat Özer'in kullandığı otomobilin 5 gün önce Gezirlik Mahallesi'nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına devrilmesi sonucu kaybolan Zeki Sarıel'in bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ordu'dan gelen dört dalgıç tarafından yürütülen çalışmalar bugün de devam etti.

Ekipler, yaklaşık 50 kilometrelik sulama kanalında dört yerde 9 kişi ile arama çalışması yürüttü. Çalışmaları İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Sarıel'in yakınları da izledi.

Aramalarda Sarıel'e ait bir emareye rastlanmaması üzerine çalışmaların sonlandırılması kararlaştırıldı.

Tokat'ta 6 Temmuz'da Esat Özer'in kullandığı 60 HE 734 plakalı otomobilin DSİ'ye ait sulama kanalına devrilmesinin ardından AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, sürücü Özer ve araçtaki Mustafa Yıldız'ı kurtarmıştı. Özer ile Yıldız'ın yanlarında Zeki Sarıel'in de olduğunu söylemesi üzerine ekipler, bu kişinin bulunması için çalışma başlatmıştı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :