TKBL Federasyon Kupası Final Grubu

TKBL Federasyon Kupası Final Grubu

- İzmit Belediyespor finalde Kırçiçeği Bodrum Basketbol'u 69-62 yenerek, şampiyon oldu


ISPARTA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Federasyon Kupası Final Grubu'nun şampiyonluk maçında İzmit Belediyespor, Kırçiçeği Bodrum Basketbol'u yenerek kupanın sahibi oldu.

Işıkkent Spor Salonu'nda oynanan final grubunun son maçında İzmit Belediyespor, Kırçiçeği Bodrum Basketbol'u 69-62 mağlup etti.

Maçın ilk yarısı 38-36 İzmit ekibinin üstülüğüyle bitti. İkinci yarıda rakip pota altında etkili oyununu devam ettiren İzmit Belediyespor, karşılaşmadan 69-62 galip ayrılarak, şampiyon oldu.

Karşılaşmaya iki takımın oyuncuları Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Ispartalı Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz'ın fotoğrafının da bulunduğu, "Vatanın her karış toprağında sen varsın şehidim. Ali Yılmaz ruhun şad olsun." pankartıyla çıktı.

Maçın ardından kapanış seremonisi gerçekleştirildi.

İzmit Belediyespor ekibinin oyuncusu Melek Yusufoğlu, turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi. Melek Yusufoğlu'na ödülünü AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun verdi.

Şampiyon olan İzmit ekibine, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, madalyalarını taktim etti. İzmir Belediyespor oyuncuları kupa töreninde büyük sevinç yaşadı.

İkinci olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol oyuncularına ve teknik heyete madalyalarını ise Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :