Tiyatrocular turnedeyken evleri soyuldu

Tiyatrocular turnedeyken evleri soyuldu

Muğla'da turnede oldukları sırada evlerine hırsız giren tiyatrocular Özakıncı ile Aşaröz, şüphelilerden şikayetçi oldu- Evine hırsız giren sanatçılardan Özakıncı: - "Hırsızlar bizi afişlerden takip ediyorlar, 'Nasıl olsa buralarda yoklar' diye yapıyorlar"

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde turnede oldukları sırada evlerine hırsız giren tiyatrocular Harun Özakıncı ile Ülkü Aşaröz, şüphelilerden şikayetçi oldu.

Oyuncular Harun Özakıncı ile Ülkü Aşaröz, 12 Aralık'ta Bodrum Heredot Kültür Merkezinde, "Naptorun Pansiyon" adlı oyunun hazırlığı sırasında evlerine hırsız girdiğini öğrendi.

Oyundan yaklaşık bir saat önce, İstanbul Bostancı'daki evinin garajında bulunan motosikletinin çalındığı haberini alan Aşaröz, sahneye çıkarak rolünü oynadı.

Oyunun ardından yönetmen ve oyuncu Harun Özakıncı da Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evine hırsız girdiğini öğrenerek büyük şaşkınlık yaşadı.

Şüphelilerden şikayetçi olan iki sanatçı da Bodrum'daki oyunun ardından evlerine döndü. Polis ekipleri hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.

- "Hırsızlar bizi afişlerden takip ediyor"

Oyunculardan Harun Özakıncı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rol arkadaşı Ülkü Aşaröz ile aynı anda evlerine hırsız girdiğini söyledi. Arkadaşının evine hırsız girdiğini oyundan bir saat önce öğrendiğini ifade eden Özakıncı, şunları kaydetti:

"Ülkü bana 'Harun moralim çok bozuk, evimin garajına hırsız girmiş motosikletimi almışlar' dedi. Ben de geçmiş olsun çok üzüldüm dedim ve oyuna çıktık. O gecenin sabahında da bana komşularımdan telefon geldi. Evime yine gece aynı saatlerde hırsız girdiğini öğrendim. Bunu şuna yorumluyorum. Hırsızlar bizi afişlerden takip ediyorlar, 'Nasıl olsa buralarda yoklar' diye yapıyorlar. Benim evimin altını üstüne getirmişler, para ve altın aramışlar ama bende bunlar yok. Ülkü'nün de motosikletini çalmışlar."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :