Tırla çarpışarak devrilen işçi servisinde can pazarı!

Tırla çarpışarak devrilen işçi servisinde can pazarı!

Mevsimlik işçileri taşıyan minibüs Kayseri-Niğde karayolu Yeşilhisar ilçe girişinde tırla çarpıştı. Minibüsün çarpışmanın şiddetiyle devrildiği olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan 19 kişiden 5'inin durumu ağır

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüse tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5'i ağır 19 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Niğde karayolu Yeşilhisar ilçe girişinde mevsimlik işçileri taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. Kazada minibüs devrilirken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların yola savrulduğu kaza yerinde polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıların ambulanslarla hastanelere sevkine başladı.

Patates sökümüne gelmişlerdi

Kaza, ilçe girişindeki Karacabey mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yakup İ. yönetimindeki 38 F 4985 plakalı tır, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinden patates sökümünden gelen tarım işçilerinin bulunduğu 46 PF 661 plakalı minibüse çarptı. Kazada minibüs şarampole devrilirken, içerisinde bulunan 18 kişi ile tır sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslar ile Yeşilhisar Devlet Hastanesi ve kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 5'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tırla çarpışarak devrilen işçi servisinde can pazarı!

Tırla çarpışarak devrilen işçi servisinde can pazarı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.