Tır'ın çarptığı motosikletin sürücüsü feci şekilde can verdi

Tır'ın çarptığı motosikletin sürücüsü feci şekilde can verdi

Kızıltepe - Mardin karayolu üzerinde bulunan Selen Kışlası mevkiinde tırın çarptığı motosikletin 26 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde TIR ile motosikletin çarpışması sonucu 26 yaşındaki motosiklet sürücüsü öldü.   
Kaza, akşam saatlerinde Kızıltepe - Mardin karayolu üzerinde bulunan Selen Kışlası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mardin istikametinden Kızıltepe istikametine doğru seyir halinde olan henüz sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilmeyen TIR, Ğurs mahallesi bağlantı yolundan ana yola çıkmak isteyen Faruk Eskici (26) idaresindeki motosiklet ile çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis sevk edildi. Kazada yola savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Eskici, yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. 
Kazada hayatını kaybeden Eskici’nin cenazesi otopsi işlemleri için Mardin Devlet Hastanesi Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. 
TIR sürücüsünün gözaltına aldığı kazada hayatını kaybeden Faruk Eskici’nin evli olduğu öğrenildi. 
  Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.