TikTokçu liselinin öğretmene yaptığı saygısızlığa soruşturma

TikTokçu liselinin öğretmene yaptığı saygısızlığa soruşturma

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bir lise öğrencisinin TikTok videosu çekmek için öğretmenine karşı yaptığı saygısız davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyada gündeme gelen skandal görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu

TikTok rezaleti okullarda aldı başını gidiyor. Ankara'da bir özel okulda TikTokçu öğrencinin öğretmenine yaptığı saygısızlığın görüntüleri gündem oldu. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bir öğrencinin öğretmenine karşı saygısız davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyada gündeme gelen olayla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İlimizde bir özel okulda bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen olaya ilişkin inceleme/soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Ne olmuştu?

Amerika’da başlayan 'öğretmenini tokatla' Tiktok akımı Türkiye’de öğretmenini avuçla olarak dönüştü.

Ankara'da özel bir lisede sınıfta elinde kitabıyla ders anlatan öğretmene, Tiktok kullanıcısı bir öğrenci video çekerek el hareketi yaptı! Öğretmenin yanına gelen öğrenci diğer öğrencilerin “Sensin" tezahüratları eşliğinde garip garip dans etmeye başladı. Öğretmeninin yüzüne dokundu, bununla da yetinmeyen öğrenci, daha sonra iki elini kullanarak öğretmenin yüzünü avuçlarının arasına aldı.
Neye uğradığını şaşıran öğretmen, geri çekildi ve öğrencisini uyardı. Görüntüler, TikTok değil, diğer sosyal platformlarda da hızlıca yayıldı.

Binlerce sosyal medya kullanıcısı tıklanma uğruna yaşanan rezaletlere tepki göstererek #tiktokkapatılsın dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.