THY'den Bükreş seferi açıklaması

THY'den Bükreş seferi açıklaması

THY:-"İnişin ardından uçağımız meydandaki bakım çalışmalarının bulunduğu, pistin kapalı olan bölümüne geçmiştir. Yolcularımız ve uçuş ekibinin yara almadığı olayda uçakta da herhangi bir hasar meydana gelmemiştir"

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), İstanbul-Bükreş seferini yapan tarifeli uçağın Bükreş Otopeni Havalimanına inişinin ardından, pistin bakım çalışmalarının bulunduğu kapalı bölümüne geçtiğini, olayda yolcu ve uçuş ekibinin yara almadığını bildirdi.

THY'den yapılan açıklamada, dün akşam saat 20.00'de Atatürk Havalimanından kalkış yapan "TK 1045" sefer sayılı, "TC-JMH" kuyruk tescilli "A321" tipi yolcu uçağının saat 21.00 sularında Bükreş Otopeni Havalimanına 176 ve 1 bebek yolcusuyla indiği belirtildi.

Açıklamada, "İnişin ardından uçağımız meydandaki bakım çalışmalarının bulunduğu, pistin kapalı olan bölümüne geçmiştir. Yolcularımız ve uçuş ekibinin yara almadığı olayda uçakta da herhangi bir hasar meydana gelmemiştir." ifadeleri kullanıldı.

Olayın ardından meydan otoritesi tarafından inceleme başlatıldığı aktarılan açıklamada, THY'nin süreci takip ettiği kaydedildi.

- Olay

Dün akşam, Atatürk Havalimanından havalanan ve İstanbul-Bükreş seferini yapan THY'e ait tarifeli uçak, Bükreş Otopeni Havalimanına sorunsuz inişinin ardından ilerlediği sırada pistte kapalı olan bölüme geçmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :