THY Avrupa Ligi en iyi 5'lerinde 3 Fenerbahçeli

THY Avrupa Ligi en iyi 5'lerinde 3 Fenerbahçeli

- Turnuvada sezonun en iyi 5'inde Vesely, en iyi ikinci 5'inde Datome ve Udoh yer aldı


İSTANBUL (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde boy gösterecek Fenerbahçe'den Jan Vesely, Luigi Datome ve Ekpe Udoh, sezonun en iyi 5'lerine seçildi.

Avrupa Ligi'nin internet sitesinde yer alan haberde, taraftarlar ve basın mensuplarının oylarıyla belirlenen sezonun en iyi 5'leri açıklandı.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle bir süre forma giymemesine karşın 21 maçta 12 sayı, 7 ribaunt ortalamaları yakalayan Fenerbahçe'nin Çek pivotu Jan Vesely, sezonun en iyi 5'ine girmeyi başardı. Vesely'nin yanı sıra en iyi 5'te Laboral Kutxa'dan Ioannis Bourousis, Lokomotiv Kuban'dan Malcolm Delaney ve CSKA Moskova'dan Nando De Colo ile Milos Teodosic yer aldı.

Fenerbahçe'de maç başına 12,2 sayı, 4,3 ribaunt ortalamaları tutturan İtalyan skorer Luigi Datome ve 12,4 sayı, 5 ribaunt, 2,1 blok istatistikleriyle oynayan Nijerya asıllı ABD'li pivot Ekpe Udoh ise sezonun en iyi ikinci 5'ine seçildi. Kızılyıldız Telekom'dan Quincy Miller, Lokomotiv Kuban'dan Anthony Randolph ve Real Madrid'den Gustavo Ayon, en iyi ikinci 5'e giren diğer isimler oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :