TFF'den Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'e 'En İyi Başkan' Fair Play ödülü! Ahmet Çalık detayı

TFF'den Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'e 'En İyi Başkan' Fair Play ödülü! Ahmet Çalık detayı

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, sezonun ilk Fair Play/Adil Oyun Ödülleri'nin sahiplerini duyurdu. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen'e en iyi Başkan/Yönetici ödülü verildi

Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, sezonun ilk Fair Play/Adil Oyun Ödülleri'nin sahiplerini açıkladı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, en iyi Başkan/Yönetici alanında ödüle layık görüldü.

TFF'den yapılan açıklamada Konyasporlu merhum futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatından sonra adına park açılması da dahil sergilediği davranışlar ve birlik beraberlik mesajlarının ödülün verilmesinde etkisine işaret edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Spor kamuoyunda derin bir üzüntü ile karşılanan merhum Ahmet Çalık'ın vefatından sonra adına park açılması da dahil olmak üzere sergilediği davranışlar, başka kulüpleri vefa konusunda özendirmesi, rakip kulüp başkanlarına plaket vermesi, rakipler ve hakemlere karşı saygılı tutumunu sürdürmesi, hiçbir PFDK sevki bulunmaması, kulübün eski başkan ve eski oyuncularını bir araya toplayarak birlik ve beraberlik mesajı vermesinden hareketle ödüle layık görülmüştür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.