TFF'den hakem açıklaması

TFF'den hakem açıklaması

- Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasından:- "Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabaka hakemlerinin değiştirildiğine dair kamuoyunda yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır"


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta oynanan Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabakalarını yönetecek hakemlerin değiştirildiği iddialarını yalanladı.

TFF'den yapılan açıklamada, Merkez Hakem Kurulunun atamaları perşembe günü öğlene kadar hakemlere tebliğ edildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Bursaspor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Gençlerbirliği müsabaka hakemlerinin değiştirildiğine dair kamuoyunda yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Tebliğ edilen maçların hakemler tarafından onaylanmasını takiben, en geç bir saat içinde listeler federasyonumuzun resmi sitesi www.tff.org'da yayımlanarak kamuoyuna duyurulur. Geçtiğimiz hafta perşembe günü de öğle saatlerinde Spor Toto Süper Lig hakemleri dahil olmak üzere hakemlerin tebligatları bu yönteme göre yapılmış olup, tebligat ve duyurudan sonra herhangi bir hakem değişikliği söz konusu olmamıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :