Teröre pençe! 18 PKK'lı daha SİHA'larla etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist daha Bayraktar SİHA'larla düzenlenen operasyonla etkisiz hâle getirildi.Milli Savunma Bakanlığı: Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı teröristin daha SİHA'ların operasyonu ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal medya hesabından yapılan operasyondan görüntülerin de verildiği paylaşımda, "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist daha SİHA’larımızın operasyonu ile etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.