Teröre karşı tek yürek

Teröre karşı tek yürek

Aydın'da bir kadın, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin Türk bayrağı olmadan gerçekleştirilen basın açıklamasına tepki gösterdi

AYDIN (AA) - Aydın'da bir kadın, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin gerçekleştirilen basın açıklaması sırasında Türk bayrağı bulunmamasına tepki gösterdi.

Hasan Efendi Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde Aydın Emek ve Demokrasi Güçleri adı adında toplanan grubun yanına gelen Serap Barlas, "Türk bayrağı neden yok, Türk bayraksız eylem olmaz, eylemler karışmasın birbirine" dedi. Grup içerisindekilerin "Sende var, getirdin işte biz yastayız" diye karşılık vermesi üzerine Barlas kalabalıktan ayrıldı ve açıklamayı uzaktan izledi.

Grup adına açıklama yapan SES Mali Sekreteri Ayşegül Özal ise Ankara'daki saldırıyı lanetle kınadıklarını belirterek, "Sivil halka yönelik saldırıların insanlığa karşı suç olduğunu bir kez daha hatırlatıyor, yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından slogan atan grup daha sonra dağıldı.

Eylem sonunda gazetecilere görüntü vermeden konuşan Barlas ise grupta Türk bayrağın olmaması ve İstiklal Marşı'nın okunmamasını protesto ettiğini, bu nedenle kalabalıktan ayrıldığını söyledi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler