Terim ve milli futbolcular, TeknoSA mağazasını ziyaret etti

Terim ve milli futbolcular, TeknoSA mağazasını ziyaret etti

Antalya'da bir alışveriş merkezindeki mağazaya giden Fatih Terim ve beraberindeki oyuncular Ozan Tufan, Cenk Tosun ve Yasin Öztekin'e futbolseverler büyük ilgi gösterdi

ANTALYA (AA) - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile milli futbolcular Ozan Tufan, Cenk Tosun ve Yasin Öztekin, TeknoSA'nın Antalya'daki mağazasını ziyaret etti.

İsveç ile oynanacak hazırlık maçı için Antalya'ya gelerek kampa giren A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, çalışmalara verilen arada Terim ve beraberindeki oyuncular Ozan Tufan, Cenk Tosun ve Yasin Öztekin, Muratpaşa ilçesindeki bir alışveriş merkezine geldi.

Terim ve milli oyuncular, milli takım sponsorlarından teknoloji ürünleri satan TeknoSa'yı ziyaret etti. Terim ve milli oyuncuların yanı sıra futbolcu Tuncay Şanlı da ziyarette yer aldı.

Burada futbolseverlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Terim ile futbolculara, TeknoSa Genel Müdürü Bülent Gürcan akıllı telefon hediye etti. Terim de Gürcan'a TeknoSa ile 9 yıllık iş birliğini yansıtan "9" numaralı A Milli Takım forması verdi.

Ayrıca ziyarette, TeknoSA'nın milli takım için hazırladığı reklam filmi ilk kez gösterildi.

Terim ve milli futbolcular, TeknoSA mağazasını ziyaret etti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :