Tepebaşı Akademiden yaz şenliği

Tepebaşı Akademiden yaz şenliği

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Akademi tarafından çalışma alanlarından çocuk ve gençlerle ilgili olan etkinlik ve kursların tanıtılıp çalışmaların...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Akademi tarafından çalışma alanlarından çocuk ve gençlerle ilgili olan etkinlik ve kursların tanıtılıp çalışmaların sergileneceği yaz şenliği düzenleneceği bildirildi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, şenliğin ailelerle birlikte çocukların eğleneceği bir ortamda geçeceği ifade edildi.

Açıklamada, Haller Gençlik Merkezi önünde yapılacak olan şenlikte ikramların yapılacağı, çocuk oyunları, genç ve çocuk mehteri gösterisinin sergileneceği aktarıldı.

Sürpriz çekilişler, yüz boyama, animasyon ve balon etkinliklerinin düzenleneceği şenlikte hediyelerin dağıtılacağı kaydedildi.

Tepebaşı Akademi Kurucu Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın yaz kurslarında öğrendiklerini, paylaşımlarını birlikte olarak eğlenecekleri bir ortama döküyoruz. Hatboyu üzerinde etkinlik alanımızda saat 13.00 ile 20.00 arasında kitap okuma alışkanlığı kazandırma çabasından tutun da kültürel miraslarımızın çocuklara aktarılması ile ilgili etkinliklere, keman ve sportif faaliyetlere kadar hepsini görme şansımız olacak. Hediye ettiğimiz dergi ve kitapları okuma sözü verenlerin arasından yapılacak olan çekiliş ile bisiklet ve çeşitli hediyeler takdim edilecek. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :