Telefonda tartışma cinayetle bitti

Telefonda tartışma cinayetle bitti

Telefonla tartıştığı kişiyi darbeden ve bu kişinin akrabalarından birini tüfekle öldürüp, birini yaraladığı iddia edilen kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Şişli'de telefonla tartıştığı kişiyi darbeden ve bu kişinin akrabalarından birini tüfekle vurarak öldürdüğü, birini yaraladığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, C.M.U. telefonla tartıştığı Orçun Kırış'ı 29 Mayıs'ta Paşa Mahallesi'nde darp etti. Kırış'ın yakınları olan Fahrettin Balı ve Şakir Balı, kavganın yaşandığı yere gitti.

Bunun üzerine C.M.U. otomobilden aldığı tüfekle ateş ederek Kırış'ın akrabalarını da yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şakir Balı, müdahaleye karşın hayatını kaybetti.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından tespit ettiği şüpheli C.M.U'yu gözaltına aldı.

Şüphelinin emniyetteki ifadesinde, "Olaydan önce Orçun Kırış beni telefonla aradı. Telefonda bana küfrettiği için tartışmaya başladık ve daha sonra kavga ettim. Tüfekle öldürdüğüm ve yaraladığım kişiyi tanımıyordum ve husumetim yoktu" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :