Teknopark'tan "Hızlı prototipleme atölyesi"

Teknopark'tan "Hızlı prototipleme atölyesi"

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark'ta, Teknopark 4 bina girişinde açılan "LAB Erciyes Hızlı Prototipleme Atölyesi'nde" girişimcilerin ürünlerinin prototipini...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark'ta, Teknopark 4 bina girişinde açılan "LAB Erciyes Hızlı Prototipleme Atölyesi'nde" girişimcilerin ürünlerinin prototipini güvenli ve hızlı bir şekilde üretip test etme şansını yakalayabileceği bildirildi.

Teknopark'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Teknopark, bünyesindeki kiracı firmalara, akademisyenlere, girişimcilere ve Sera Kuluçka Merkezi'ndeki takımlara yaptığı çalışmalarla yenilik sunmaya devam ediyor.

Erciyes Teknopark AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz, 240 metrekarelik alandan oluşan Lab Erciyes içinde prototip çalışması için temel gereksinimlere yönelik makine, alet, teçhizat ve üretim ekipmanları bulunduğunu, bunlara ek olarak Lab Erciyes Hızlı Prototipleme Atölyesi'nde bilgisayarda tasarlanan çalışmaların hızla ürüne dönüştürülmesi için 3 boyutlu baskı hizmeti de verildiğini belirtti.

Kiraz, atölyede yer alan kitaplıkta girişimcilerin yararlanması adına, temel bilgisayar programlama dilleri, temel elektronik devre geliştirme metotları türünde 100'ü aşkın kitabın da yer aldığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler