Tekneden atlarken canından oluyordu

Tekneden atlarken canından oluyordu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde serinlemek için gittiği denizde tekneden atlayıp kafasını taşa çarpan genç ağır yaralandı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde serinlemek için gittiği denizde tekneden atlayıp kafasını taşa çarpan genç ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Koru Doğal Havuzlar'da 18 yaşındaki Nurullah E. serinlemek için tekneyle denize gitti. Bir süre sonra tekneden denize atlayan Nurullah E., kafasını taşa çarparak ağır yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Nurullah E., ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan testler sonucu boynunun kırık olduğu tespit edilen Nurullah E., Alanya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Gencin hayati riskinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.