Tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor

Tehlike arz eden metruk binalar yıkılıyor

Konya Beyşehir'de ilçe merkezi ve dış mahallelerde tehlike arz eden metruk yapıların yıkımı için çalışmalara başlandı. Şuana kadar toplam 14 metruk yapı, belediye ekiplerince yıkılırken, çalışmaların süreceği açıklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, tehlike arz eden metruk binaların yıkımı için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve dış mahallelerde bulunan metruk binaların belediye ekipleri tarafından yıkıldığı belirtildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, halkın can ve mal güvenliği için tehdit oluşturan, kent ve yerleşim estetiğini bozan, ayrıca çevresel kirliliğe yol açan metruk binaların yıkıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İçişleri Bakanlığımızın metruk binalarla mücadele eylem planı çerçevesinde, vatandaşlarımızdan muvafakati alınarak, dış mahallelerde toplam 14 metruk yapı, belediyemiz ekiplerince yıkılmıştır. Ekiplerimiz, yıkılan binaların hafriyat çalışmalarını da gerçekleştirirken, Doğanbey, Hüseyinler, Ağılönü, Çiçekler ve Gökçimen mahallelerindeki çalışmalarda sona gelmiştir. Ekiplerimiz, gelen taleplere göre yıkım çalışmalarını sürdürecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.