Tebrikler Hakkari Emniyet! Yüksekova'da durdurulan araçtan 241 kilo eroin çıktı

Tebrikler Hakkari Emniyet! Yüksekova'da durdurulan araçtan 241 kilo eroin çıktı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan Narkotik köpeği Işık'ın da katıldığı aramada 241 kilo eroin yakalandı. Zehir ve araca el konulurken bir kişi de gözaltına alındı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 241 kilo eroin yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hakkâri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 13 Nisan 2022 tarihinde Yüksekova ilçesinde durumundan şüphelenilen bir aracı durdurup arama yaptı. Narkotik köpeği Işık'ın da katıldığı aramada toplam; 241 kilo eroin maddesi ele geçirildi. Araç ve eroine el konulurken, olay ile ilgili 1 şahıs hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

Bakan Soylu: Uyuşturucuyla mücadelemiz devam ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, haberi "Hakkari Yüksekova'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda; 241 kilo EROİN ELE GEÇİRİLDİ 1 kişi gözaltında. Gençlerimizi uyuşturucu batağına düşürmeye çalışanlara göz açtırmadan mücadelemiz devam ediyor Tebrikler Hakkari Emniyet" paylaşımıyla duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.