"Tebrik kartı bizden güvenlik güçlerimize göndermek sizden" kampanyası

"Tebrik kartı bizden güvenlik güçlerimize göndermek sizden" kampanyası

Çankırı'da "Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerine göndermek sizden" sloganıyla kampanya başlatıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da "Tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerine göndermek sizden" sloganıyla kampanya başlatıldı.

PTT Çankırı Başmüdürü Süleyman Yıldız, başmüdürlük binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, PTT Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve birliktelik ruhunu güçlendirmek amacıyla "Tebrik Kartı bizden güvenlik güçlerimize göndermek sizden" sloganıyla kampanya hazırlandığını söyledi.

Kampanyanın asker ve polise moral olması için başlatıldığını dile getiren Başmüdür Yıldız, "Güvenlik güçleri hepimizin evladı, kardeşi. Biz, bayramda çoluk çocuğumuzun yanında sevdiklerimizle bayram yaparken, onlar canlarını ortaya koyarak tehlikeli yerlerde görev yapıyorlar. Tabi biz de onları kurum olarak hiçbir zaman unutmuyoruz, her zaman gönüllerimizdeler." dedi.

Kampanya kapsamında 4 çeşit kart bastırıldığını bildiren Yıldız, "4 farklı renkte kartpostal hazırladık. Burada 127 polis ve jandarma karakolunun ismi var. Doğu ve Güneydoğu illerindeki 127 güvenlik noktasına gönderilecek. Kartlar isme gönderilmiyor, karakola gönderiliyor. Vatandaşlarımız duygu ve düşüncelerini kartın arkasına yazıyor ve gönderiyorlar. Biz bunları topluca bayramdan önce yerlerine teslim edeceğiz." diye konuştu.

Kampanyaya kart göndererek katılan Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Çam ise, vatanın o karakollarda görev yapanlara minnettar olduğunu söyledi.

Güvenlik güçlerine "Size minnettarız" yazan kart gönderdiğini anlatan Çam, şunları kaydetti:

"PTT'nin düzenlediği bu mektup kampanyasına gönülden katılmak istedim. Doğuda görev yapan askerimizin, polisimizin ve her vatanseverin bayramını kutluyorum. Bayramda yalnız olmamalarını onlara manevi anlamda destek olmak istedik. Dualarımız hep onlarla."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :