"Tebessüm Çarşısı" ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

"Tebessüm Çarşısı" ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Tebessüm Çarşısı" projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor.Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi, "Tebessüm Çarşısı" projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı açıklamada, "Tebessüm Çarşısı" projesinin göreve gelmesiyle hazırlanan projelerden biri olduğunu ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Gıdadan mobilyaya, beyaz eşyadan kıyafete kadar birçok ürünü ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırıldığını aktaran Çetin, şunları kaydetti:

"Amacımız herkesi tebessüm ettirmek. Sizler aracılığıyla mahallelerimizdeki, okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıp, onların gururlarını incitmeden bu hediyelerimizi ulaştırmanızı istiyoruz. Tebessüm Çarşımız çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Ürünlerimizin etiketlerinde ‘Burada para geçmez’ yazıyor. Bu nedenle her zaman şunu hatırlatıyoruz; ‘bir tebessüm yeter’. Çünkü tebessüm etmek sadakadır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler