TEB, tarla günlerinde çiftçilerle buluşuyor

TEB, tarla günlerinde çiftçilerle buluşuyor

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), çiftçilere özel hizmetlerini Massey Ferguson Tarla Günleri etkinliğinde tanıtacak.Banka açıklamasına göre,...

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), çiftçilere özel hizmetlerini Massey Ferguson Tarla Günleri etkinliğinde tanıtacak.

Banka açıklamasına göre, TEB, Massey Ferguson Tarla Günleri kapsamında eylül ve ekim ayları boyunca 7 farklı ilde çiftçilerle buluşarak özel avantajlı hizmetlerini aktaracak. Etkinlik kapsamında çiftçiler, tarlada traktörleri test ederken farklı ihtiyaçlarına yönelik özel fırsatlarla buluşma imkanına sahip olacak ve TEB standında traktör kredisi avantajından yararlanabilecek.

Tarla Günleri etkinlik dizisi kapsamında belirlenen illerde kurulan stantlarda bulunacak TEB ekibi, üreticilerin mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarını kolayca temin edebilmesini, alışverişleri ve nakit çekim işlemleri sonrasında geri ödemelerini, hasat vadelerine uygun olarak yapabilmelerini sağlayan TEB Harman Kart'ı ve Tarım Bankacılığı kapsamında sunulan diğer bankacılık ürün ve hizmetlerini üreticiye anlatacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, TEB olarak Tarım Bankacılığı kapsamında sundukları ürün ve hizmetlerle sektörün gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi. Boz, şunları kaydetti:

"2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğumuz ürün ve hizmetlerle hem ülke tarımının gelişmesine katkıda bulunuyoruz hem de üreticilere destek olmak için çalışıyoruz. Ülkemizin bu alanda sahip olduğu yüksek potansiyelin bilinciyle üreticilerimize avantajlı fırsatlar sunmak en önemli önceliğimiz. Bu doğrultuda, bankamızın da desteğiyle toplamda 14 ilde düzenlenecek olan Massey Ferguson Tarla Günleri ile ülkemizin dört bir yanındaki üreticilere ürün ve hizmetlerimizi tanıtmayı ve finansmana ulaşmalarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Tarım sektörünün gelişmesi ve üreticilerimizin avantaj sağlaması için ürün ve hizmetlerimizi daha fazla çiftçiye ulaştırmayı amaçladığımız Massey Ferguson Tarla Günleri'nin nisan ayında gerçekleşen ilk etabının ardından eylül-ekim aylarında düzenlenen ikinci etabıyla yeniden çiftçilerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :