TCDD'den iptal yok açıklaması

TCDD'den iptal yok açıklaması

YHT seferi iptal mi edildi? Seferler ne zaman başlayacak? YHT güvenli değil mi? YHT seferi neden iptal edildi? YHT kaç seferi iptal?

YHT seferi iptal mi edildi? Seferler ne zaman başlayacak? YHT güvenli değil mi? YHT seferi neden iptal edildi? YHT kaç seferi iptal? Raylara vinç mi düştü? Seferler durduruldu mu? Can kaybı var mı? YHT Ankara Konya seferi devam ediyor mu? YHT Ankara-İstanbul seferleri iptal mi edildi?

TCDD Genel Müdürlüğü, Körfez İstasyonu yakınında bulunan  Marmara Tersanesine ait vincin şiddetli fırtına etkisiyle devrildiğini ve vincin  kollarının demiryolu üzerine düştüğünü bildirdi. TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, saat 17.05'te Körfez İstasyonu  yakınında, 71+50'de kilometrede bulunan Marmara Tersanesine ait 200 tonluk vincin  şiddetli fırtınanın etkisiyle devrildiği ve vincin kollarının demiryolu üzerine  düştüğü ifade edildi. Hat üzerine fırtınadan dolayı ağaçların devrildiği ve  konteynerlerin saçıldığı belirtilen açıklamada, tren hattının geçici bir süre  ulaşıma kapatıldığı kaydedildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 
 "Olay nedeniyle, Arifiye'de bekleyen YHT yolcuları Kartal-Kadıköy  metrosuna ulaşacak şekilde otobüsle; Ankara yönü tren yolcuları ise yine  otobüslerle Pendik'ten Arifiye'de hazır bekleyen YHT'lere aktarılacaktır. Konuyla  ilgili yolcularımıza ve kamuoyuna yönelik sürekli bilgilendirme yapılmaktadır." 

TCDD AÇIKLAMASI ŞÖYLE

BİR ÖNCEKİ BASIN AÇIKLAMASININ DOĞRU ANLAŞILMADIĞI TELEVİZYON ALT YAZILARINDAN ANLAŞILMAKTADIR.

-YHT SEFERLERİNDE HERHANGİ BİR İPTAL SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

-TRENLER AÇIKLAMADA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDE AKTARMALI OLARAK ÇALIŞTIRILMAKTADIR.

Etiketler :