TBMM KİT Komisyonu

TBMM KİT Komisyonu

TBMM (AA) - TBMM KİT Komisyonunda, tta Gayrimenkul AŞ'nin 2013-2014 yıllarına ilişkin hesap ve işlemleri genel görüşe sunuldu.tta Gayrimenkul AŞ Genel...

TBMM (AA) - TBMM KİT Komisyonunda, tta Gayrimenkul AŞ'nin 2013-2014 yıllarına ilişkin hesap ve işlemleri genel görüşe sunuldu.

tta Gayrimenkul AŞ Genel Müdürü Hidayet Altınbaş, yaptığı konuşmada, TEKEL'in süreç içinde misyonunu tamamlamasıyla "tta Gayrimenkul AŞ Genel Müdürlüğü"nün yeniden yapılandırıldığını söyledi.

Genel Müdürlüğün portföyündeki bine yakın taşınmazı ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından gelecek ilave gayrimenkulleri, ihale yoluyla satışa çıkaracağını bildiren Altınbaş, şunları kaydetti:

"Genel Müdürlük, diğer taraftan da ifraz, tevhit, imar uygulaması ve parselasyon çalışmaları, her tür ve ölçekte plan ve imar planıyla değişiklik ve revizyonları yapmak, bu çerçevede Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından tevdi idilecek diğer işlevleri yerine getirmek suretiyle hem Özelleştirme İdaresi Başkanlığının bu konudaki iş yükünü hafifletmede yardımcı olacak hem de ülke ekonomisine katkı sunacak bir yapıya dönüştürülerek fonksiyonel hale kavuşturuldu."

Daha sonra tta Gayrimenkul AŞ'nin 2013-2014 yıllarına ilişkin hesap ve işlemleri genel görüşe sunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :