TBMM Başkanvekili Aydın:

TBMM Başkanvekili Aydın:

"78 milyon vatandaşın birliği ve beraberliği, terör belasını nihayete erdirecektir"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "78 milyon vatandaşın birliği ve beraberliği, terör belasını nihayete erdirecektir." dedi.

Aydın, Besni Belediyesince düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, terör bitene kadar mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

Milletin huzuru, refahı, gelecek vizyonu neyi gerektiriyorsa bu noktada kararlı bir şekilde gerekli tüm adımların atıldığını ve atılmaya da devam edeceğini vurgulayan Aydın, hiçbir kutsalı olmayan, hiçbir değer tanımayan, değer yoksunu kirli ellerin zaman zaman pek çok yerde canlı bomba olup kendini patlatarak pek çok masum cana kıydığını dile getirdi.

"İnancımız gereği bir cana kıyan bütün insanlığa kıymış gibidir" diyen Aydın, bunun bir insanlık suçu olduğunu, cezasının muhakkak ahirette çekileceğini vurguladı.

- "Gücümüzün kaynağı birliğimiz ve beraberliğimiz"

Oynanan tüm bu oyunları boşa çıkarmak adına her zamankinden çok daha fazla güçlü olmak zorunda olduklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Gücümüzün kaynağıysa birliğimiz ve beraberliğimiz. 78 milyon vatandaşın birliği ve beraberliği, terör belasını nihayete erdirecektir. Bu birlikle aramızdaki fitneyi ortadan kaldıracak olan o güçlü kenetlenmeyi millet olarak sağlamak zorundayız. Hükümetimiz, devletimiz terörle mücadele noktasında gittiği yere kadar gidecek, kararlığından en ufak bir şekilde taviz vermeyecek. O konuda kimsenin şüphesi olmasın."

Aydın, teröristlere karşı çok daha güçlü, yekvücut olarak yollarına devam edeceklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler