Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, Bursa’daki orman yangınına gönüllü olarak müdahale etti
Bursa'nın Harmancık ilçesinde 3 gündür süren orman yangınına ekiplerin yanı sıra gönüllü vatandaşlar da destek veriyor. Bu gönüllüler arasında yer alan Ayşegül Yıldız, alevlere su dökerek müdahale etti.
Bursa'nın Harmancık ilçesinde başlayan orman yangını, üçüncü gününde de etkisini sürdürüyor. Ekipler, alevleri kontrol altına alabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ederken, gönüllü vatandaşlar da sahada aktif rol alıyor.
Ayşegül Yıldız’dan duyarlı müdahale
Yangın bölgesine gelerek ormanlık alandaki alevlere bizzat su dökerek müdahale eden isimlerden biri de sanatçı İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız oldu. Yangın alanında görev yapan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerinin objektifine yansıyan Yıldız, gönüllü olarak gösterdiği bu çaba ile dikkat çekti.
Ekiplerden teşekkür
Yıldız’ın sahadaki duyarlı tavrı, bölgede görev yapan yangın söndürme ekipleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ekipler, gönüllü vatandaşların desteğinin moral kaynağı olduğunu belirterek, bu dayanışmanın yangınla mücadelede önemli bir rol oynadığını vurguladı.
Müdahaleler aralıksız sürüyor
Yangına hava ve kara unsurlarıyla müdahale aralıksız sürerken, bölgedeki zorlu arazi koşulları ve yüksek sıcaklık ekiplerin işini zorlaştırıyor. Yetkililer, vatandaşlardan yangın bölgelerine izinsiz girmemelerini, ancak gönüllü desteğin koordineli şekilde süreceğini ifade etti.

Kaynak: