Taş Bina'da bayramlaşma

Taş Bina'da bayramlaşma

Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. Programa İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve birçok önemli isim katıldı.

Konya, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programıyla büyük bir coşkuya sahne oldu. Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Protokol üyeleri ve halkın yoğun ilgi gösterdiği programda, bayramın birlik ve beraberlik duyguları pekiştirildi.

Protokol Üyeleri Bayramlaştı

Bayramlaşma programına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, merkez ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan katılım gösterdi. Ayrıca sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile ulusal ve yerel basın temsilcileri de programda yer aldı.

Taş Bina'da bayramlaşma

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.