Tartışma yeniden alevlendi! Ronaldo müslüman mı? Portekizli hangi dine mensup?

Daha önce İsrail-Portekiz maçında İsrailli futbolcuya formasını vermeyen Ronaldo'nun bu hareketi Filistin zulmunüe tepki olarak nitelendirilmiş ve Portekizli futbolcunun müslüman olduğu iddia edilmişti. Tartışma yeniden alevlendi.

Dünya futbol tarihinin en golcü futbolcusu ünvanını elinde bulunduran ve yaptığı transferlerde rekor bedellerle adından söz ettiren Portekizli Cristiano Ronaldo hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Daha önce ülkesinin bir İsrail maçında maç sonu formasını İsrailli futbolcuya vermeyen Ronaldo hakkında müslüman iddiaları ortaya atılmıştı.

Başarılı oyuncu kendine hediye edilen Kur'an-ı Kerim'i alarak bu şüpheleri daha da derinleştirmişti. Birçok sponsoru olan ve sporcu kimliğinin yanı sıra verdiği sosyal mesajlarla da anılan Ronaldo'nun son hareketi de olay oldu.

Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçları öncesi düzenlenen basın toplantısında bir Yahudi şirket olan Coca Cola şişelerini kadrajdan çıkaran Ronaldo ardından "Drink water. Su için" demesi de İsrail'e bir tepki olarak değerlendirildi.

Hal böyle olunca da Ronaldo müslüman mı sorusu yeniden alevlenmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum