Tarsus'ta tahralı saldırgan iş yerlerine zarar verdi! Bilgisayar ve para çaldı

Tarsus'ta tahralı saldırgan iş yerlerine zarar verdi! Bilgisayar ve para çaldı

Tarsus'ta tahra kullanarak iş yerlerine zarar verip, kapılarını açan hırsız bilgisayar ve kasadaki paraları çalarak kaçtı. Hırsız maskeli şekilde güvenlik kameralarına yansıdı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, tahra kullanarak iş yerlerine zarar verip, kapılarını açan hırsız, dükkanda bulunan bilgisayarı ve kasadaki paraları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Yarenlik Alanı üzerindeki Uğur İş Hanı'nda meydana geldi. İş hanına gelen kimliği belirsiz bir şüpheli, koridorda bulunan ve esnaflara ait olan güvenlik kamerasına, yanında bulunan tahra ile vurarak zarar verdi.

Ardından iş hanında bulunan kırtasiye dükkanının kapısını tahra ile kıran şüpheli, içeri girerek bilgisayar ile kasada bulunan bozuk paraları çaldı. Diğer işyerlerinin de kapısını zorlayan hırsız, ardından olay yerinden kaçtı.

Sabah saatlerinde durumu fark eden esnaflar, emniyet güçlerine haber verdi. Yapılan ilk incelemede olaya karıştığı iddia edilen şahsın maskeli şekilde güvenlik kameralarına takıldığı gözlendi. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.