Tarık Akan'ın vefatı

Tarık Akan'ın vefatı

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı...

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bugün hayatını kaybeden, Türk sinemasının değerli sanatçısı Tarık Akan için taziye mesajı yayımladı.

Hisarcıklıoğlu mesajında, Akan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına başsağlığı diledi. Hisarcıklıoğlu, "Türk sineması, bir döneme damga vurmuş önemli bir sanatçısını yitirmiştir. Tarık Akan, Yeşilçam'ın unutulmayacak isimleri arasındadır. Mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Palandöken de mesajında, Türk sinemasının bir çınarını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Palandöken, şunları kaydetti:

"66 yaşında hayatını kaybeden Tarık Akan, Yeşilçam'ın en güzel filmlerinde rol aldı ve kendisini halkımıza sevdirerek unutulmaz sanatçılar arasına girdi. Tarık Akan'a Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm sanat camiasına sabır diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler